Nieuws

Zelf groen doen

Al jaren ergeren we ons ‘groen’ en geel aan de rotzooi op het Marco Polo pleintje bij onze achterdeur; fietsbreiwerken, omgekeerde vuilniszakken, zwerfvuil en onaardige hangjongens (er zijn ook aardige en gezellige jongeren die hangen, voor de duidelijkheid).

Vorig jaar maakten we samen met buurtbewoners en onze buren van Rock Supplies en de Tagerijn een zelf beheer plannetje. Samen met het stadsdeel natuurlijk.

We bedachten hoe het pleintje wel weer fijn èn groen kon worden. Wat we kunnen doen aan verzakte stoeptegels en akelige verstopplekjes.

De tekeningen zijn af- en goedgekeurd. De spaarpotten omgedraaid. En deze week is een start gemaakt met het grondwerk. Hoera! Op 13 december worden de planten geleverd. Wij gaan op zaterdag 14 december onze handen vies maken en ze een mooi plekje geven in de nieuw aangelegde plantvakken. En we gaan dan ook meteen een rondje opruimen. In de Marco Polostraat en in de tuinen van MidWest. Want die laatste moeten nog winterklaar. En we zoeken nog een groot aantal handen die vies mogen worden. Kom je helpen? Mail naar tuin@inmidwest.nl. Of loop even binnen en laat je gegevens achter bij de bar.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.