Kantine

Kantine MidWest

In de gymzaal van MidWest vind je onze kantine, het hart van het gebouw. Op maandag en dinsdag zijn we open ‘op reservering’, voor groepen die veel ruimte nodig hebben. Van woensdag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur en vaak ook op zaterdag van 10 tot 18 uur zijn we voor iedereen geopend. Hier loop je gewoon binnen voor een koffie met kletspraatje.

Elke vrijdag kun je mee eten met de Buurtkantine. Onze buurtkoks serveren dan hun favoriete hoofdgerecht met een toetje òf een voorgerechtje. Hier lees je meer en kun je reserveren. 

Flexwerken kan ook voor € 15 per dag. Of je steunt ons voor een heel jaar met een simpel abonnement voor € 17,50 per maand. Met dit abo maakt je van het café je huiskamer. 

Het café is ook te huur. Voor een bijeenkomst, borrel, presentatie of voorstelling.

Eten & drinken

MidWest houdt van lokaal. Daarom drink je bij ons de lekkere biertjes van social brewery De Prael -bijvoorbeeld een Bitterblond. Of bier van de 3 broers van Wispe Brouwerij uit stadsdeel Weesp. Onze favoriet is Wispe wit. Wijn kopen we in bij The Winespot op de Admiraal de Ruijterweg. Onze koffie is de lekkere duurzame koffie van Gosling Coffee. MidWest is een van hun unieke proeflokalen. En ons koekje bij de koffie is natuurlijk van onze vrienden de Koeckebackers. Die lopen hier sowieso de deur plat.

Voor lunch en tussendoor maken we o.a. een heerlijke tosti van De Tweede Jeugd , serveren we soepen en salades van de gezellige eetwinkel Deli-caat. Wil je uitgebreider lunchen, ontbijten, borrelen of dineren dan maken we graag een voorstel op maat.

Elke vrijdag is het feest in MidWest. Dan schuif je aan bij onze buurtkantine. We eten wat de pot schaft. Je eet gezellig samen aan een lange tafel met je klasgenoot, buurvrouw, collega of nog leuker; iemand die je nog niet kent.
Je mag zelf bedenken wat je wil betalen. De richtprijs is €12,50. Als je een stadspas hebt betaal je €5,-. Inloop is vanaf 18:00u en we gaan om 18:30u aan tafel.

 

Tuin

Bloemetjes en bijtjes en een heerlijke salade.

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.