Nieuws

West Begroot: stemadvies

Woon je in Amsterdam-West? Dan heb je recentelijk een brief met je stemcode gekregen, hiermee kun je €300.000 verdelen onder alle ingediende plannen. MidWest is betrokken bij twee fantastische projecten, maak vooral je eigen keuze maar zie je door de bomen het bos niet meer, hierbij ons stemadvies!

 

1) Kerstboom van de Toekomst

Ook zo klaar met al die gedumpte kerstbomen op straat na de feestdagen? Wil je een groter aanbod van duurzame kerstbomen in Amsterdam-West?

Breng dan je stem uit op het West Begroot plan van Kerstboom van de Toekomst en bouw mee aan een groenere kersttraditie in Amsterdam-West.

Dit jaar staat Kerstboom van de Toekomst bij MidWest en Terrasmus met informatie, tips en milieuvriendelijke alternatieven. Dus geen afgehakte bomen, maar kerstbomen die de feestdagen overleven. In 2023 willen we het groter aanpakken en het groene aanbod in West verder uitbreiden, maar daar hebben we jouw stem voor nodig.

Kerstboom van de Toekomst is een gezamenlijk initiatief van MidWest, Terrasmus, ICanChange, Broeii en Operatie Periscoop.

 

2) Recycle je plastic afval en maak een plantenpot

Tom van het Broeii Recycle lab in de Noordtuin heeft een fantastisch idee om hippe bloempotten te maken van plastic afval. Wil jij dat bewoners hun plastic afval kunnen omvormen tot voorwerpen om zo minder afval te produceren? Stem dan op dit plan!

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.