Nieuws

Reislustige powervrouwen

Stel, je hebt een goedlopend reisbureau. En er breekt een wereldwijde gezondheidscrisis uit. Wat doe je dan? Kim Nooyens van Reisbrigade ging meteen heel hard aan de slag. Om haar reizigers in Azië en Afrika veilig te repatriëren. Ondertussen hield ze intensief contact met al haar wereldwijde reisrelaties. Dag en nacht werken, dus.

En na die eerste slopende en zeer stressvolle weken (want vroeg ze zich terecht af “Gaat mijn reisbureau dit wel overleven?”) besloot ze nog bedrijf te beginnen: Avontuur Dichtbij.

Samen met nog zo’n super reisondernemer Saskia Griep van Better Places besloten ze zich te richten op duurzame en korte vakanties. Maar dan dicht bij huis. En dat hebben ze heel goed bedacht. Dat vinden zij, wij van MidWest maar ook de ASN Bank.

Avontuur Dichtbij, met haar microavonturen dichtbij huis en met een kleine CO2 footprint, is een van de 30 ondernemingen die doorgaat naar de volgende ronde van de ASN Bank Wereldprijs. Uit 136 aanmeldingen werden ondernemingen geselecteerd op basis van onder andere duurzame impact, ondernemerschap, originaliteit en haalbaarheid. Op naar de volgende ronde!

PS. “Kim…maak je binnenkort tijd voor een lang reisje in de buurt om even lekker bij te komen?”

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.