Nieuws

Photography for a better world

In het weekend van 7 en 8 september is MidWest een foto-studio. Topfotografen en visagisten uit de fashionwereld zetten tijdens Sopho 2019 hun talent in voor het goede doel. Bezoekers worden van hun mooiste kant vastgelegd en de opbrengsten van 75 euro per bezoeker gaan naar de Plastic Soup Foundation.

Martin Sweers (mede-oprichter): “Sopho is ontstaan vanuit een vraag die opkwam eind 2018. Hoe kan ik mijzelf het beste inzetten voor een betere wereld? Ik kan met een collectebus rond gaan lopen, ik kan puur “goede” voorbeeld proberen te geven, maar waarom zet ik niet mijn talenten in om tegelijkertijd de samenleving én de natuur te helpen?” Dit was de centrale vraag bij het ontstaan van Sopho. Alle betrokkenen bij dit event hebben verschillende motivaties om zich in te zetten voor deze non-profit stichting. Maar de gemene deler is dat we allemaal de behoefte voelen om meer bij te dragen aan de samenleving. Vanuit dit fundament is Stichting Sopho ontstaan.

Het Sopho event is volledig uitverkocht! Schrijf je in via deze link voor onze nieuwsbrief zodat je de volgende keer ook kan deelnemen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.