Nieuws

Oxville in de Baarsjes

In juli slaan West en Nieuw West de handen ineen. Oxville verruilt Osdorp dan tijdelijk voor de Baarsjes om in de Zomertuin van MidWest een buitenbioscoop te organiseren.

Bram Budel, MidWest: “Zodra het donker wordt op de vrijdagavond rond tienen, delen we fleecekleedjes en headsets uit aan onze gasten. Samen kijken we dan naar de films die de mannen van Oxville voor ons geselecteerd hebben.

“Zo kijken we op vrijdag 10 juli naar Amazing Grace, en later deze maand projecteren we ook The Farewell, If Beale street could talk en Skate Kitchen op de muur in de tuin.” Aydin Dehzad van Oxville: “MidWest en wij lijken op elkaar: we willen allebei heel nadrukkelijk een steentje bijdragen aan de cohesie in de stad. En vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daarom kozen we voor samenwerking maar ook voor specifiek deze films.”

MidWest is ook een van de partners van MidzomerMokum, een initiatief van de Gemeente Amsterdam. Jongeren tot 23 jaar hebben gratis toegang.

Entree €8. Iedereen moet zich overigens van te voren aanmelden (vanwege oa. de anderhalve meter voorschriften) via reserveren@inmidwest.nl 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.