Nieuws

Op het dak

We zijn al weer ruim een maand aan het werk op het dak. De dakbedekking krijgt een dik pak isolatie en een spiksplinternieuwe bedekking met Rhepanol. Dat zorgt ervoor dat het regenwater van het dak een stuk minder verontreinigd de tuin in kan lopen. Behalve deze onderhoudswerkzaamheden gaan we ook investeren in zonnepanelen. Het grootste deel van de 71 panelen is inmiddels geplaatst. Met de laatste stapel zijn ze even gestopt vanwege de stormen van afgelopen week.

Volgende week woensdag wordt er verder gewerkt aan alle kleine dakjes van het kantoor van de Hoofdmeester, het kantoor van Ortelius en het dak van het café. Daar komt ook isolatie, nieuwe dakbedekking en wordt de afwatering gecheckt. Op vrijdag 4 maart staat er weer een kraan voor de deur voor het plaatsen van de twee lichtstraten, dan hebben we weer daglicht in de trappenhuizen.

Eind maart wordt de installatie aangesloten. Daar moeten we dus nog even op wachten. Want je raad het al, het chiptekort waar de hele wereld last van heeft, speelt ons ook parten. Wil je meer weten over het dak en de planning? Of een kijkje nemen? Mail me.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.