Nieuws

Jonge Dromers gezocht

Ben jij een creatieveling tussen de 18 en 24 jaar en zou je het leuk vinden een eigen interdisciplinaire avond in MidWest te organiseren? Dan is Het Jonge Dromers Collectief op zoek naar jou!
 
Bied jezelf en je getalenteerde vrienden een podium en verbeter je organisatie-, presentatie- en marketing skills. Leer budgetteren, plannen en je talenten kennen en bouw een sociaal en creatief netwerk op. 

Het Jonge Dromers Collectief presents… is een serie van vier interdisciplinaire avonden in oktober en november 2022 waarbij we een podium bieden aan vier creatieve curatoren tussen de 18 en 24 jaar jong. Met dit project willen we jongeren activeren bij het bedenken en uitvoeren van hun eigen ideeën. De jongeren krijgen een vast budget van ons en nemen verantwoordelijkheid voor de avond die ze organiseren, zowel inhoudelijk als budgettair. Ze gaan op zoek naar de acts die zij een podium willen bieden, maken een begroting, bedenken een marketing plan en zorgen voor publiek. Ze worden hierbij ondersteund door een cultuurcoach van Het Jonge Dromers Collectief. 

Klinkt dit als muziek in de oren of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Neem contact op via flora@inmidwest.nl.

jongedromerscollectief.com
@jongedromerscollectief


Foto: Tommy Köhlbrugge

Logo: Fien Rijks

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.