Nieuws

In de Zomertuin van MidWest

De zomervakantie begint bijna. De schoolboeken worden ingeleverd en schoolrapportjes uitgedeeld. Maar wat gaan we doen deze zomer. En waar gaan we heen?

Speciaal voor onze buurtbewoners is MidWest de hele maand juli open. Want wij gaan nergens naartoe. Onze tuinen zijn wild en groen en op het mooist. We hebben lange tuintafels gedekt voor zomerse lunchafspraken. En op vrijdagavond pakt Sjalotte uit met een zomer diner menu met de lekkerste gerechtjes. We organiseren weer muziekmiddagen voor de kleinsten, workshops van Wildernis voor de groene vingers. En op vrijdagavond kom je bij ons in de tuin zitten om de mooiste films te kijken van Oxville. Deze zomer hoef je helemaal niet de stad uit!

Kijk hier voor onze volledige agenda, of je nu van rust houdt of iets wilt doen.

We werken deze zomer ook samen met MidzomerMokum. Dus ben je onder de 23, dan betaal je geen entree voor onze activiteiten.

Natuurlijk houden we ons aan de veiligheidsregels om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Gelukkig hebben we ruimte genoeg. En als het te druk wordt dan sluiten we het tuinhek.

We zijn van woensdag t/m zaterdag geopend.

Je moet wel even reserveren. Dan kan hier.

En hier vind je meer info onze programmering, kinderactiviteiten, muziek en theater.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.