Nieuws

het kleine gymzaalgesprek

Alles gecanceld. Een lege MidWest agenda. Geen artiest meer op het podium. Geen workshops in de lokalen. Geen verhalen meer aan de bar.

Flora: “We bedachten na de zomer dat het geweldig zou zijn om alle artiesten en muzikanten uit ons netwerk een podium te bieden in MidWest. Zodat ze toch nog konden spelen. Het zouden kleine concerten worden, voor max. 25 gasten. Een huiskamerconcert in de gymzaal zeg maar: dus de kleine gymzaalconcerten. Maar ook daar ging begin oktober een streep door.”

In onze moedeloosheid (dat waren we) bedachten we dat we het nog kleiner konden maken. En online. Zo werd het kleine gymzaalgesprek geboren: een klein gesprek op de bank in onze gymzaal. Flora nodigde de muzikanten uit die we al geboekt hadden, zoals Berenice van Leer en Second Body.  Maar ook gasten uit MidWest, zoals Sieta Keizer, Rikko Voorberg, Chee-Han Kartosen Wong en Susanne Duijvestein. Onze centrale vraag: Hoe gaat het nu met jou. Wat doe je wanneer je niet meer kunt doen wat je altijd deed. Wat doe je nu. En waarom?

Elke week komt er een gesprek op onze website. Op video en ook als audiotrack. Om lekker relaxed te luisteren. Je vindt de gesprekken hier. We trappen af met zangeres Berenice van Leer, in gesprek met theatermaker en coach Sieta Keizer.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.