Nieuws

Een podium voor jonge dromers

Het Jonge Dromers Collectief presents is een serie van vier interdisciplinaire avonden in het najaar van 2022 waarbij we een podium bieden aan jonge creatievelingen. 

Met dit project willen we jongeren activeren bij het bedenken en uitvoeren van hun eigen ideeën. Ze gaan zelf op zoek naar de acts die zij een podium willen bieden, maken een begroting, bedenken een marketing plan en zorgen voor een volle zaal.


Noise.Of.Blackexcellence x Jonge Dromers Collectief

N.O.B is een creatief collectief bestaande uit vijf jonge creatievelingen die hun krachten bundelen om samen mooie dingen te maken. Met eigen verhalen en inspiratie creëren zij een wereld om zich vrij te uiten. N.O.B staat voor het vertrouwen in elkaar dat zij, ondersteund door een hechte vriendschap, excellente dingen kunnen creëren. Op zaterdag 26 november organiseert N.O.B een multi-disciplinaire avond in MidWest waar zij een podium bieden aan opkomend talent.

Kijk hier voor meer info en tickets.

 

Foto expo: ‘Home’ | Reconstructing memories

In een gezamenlijke verkenning naar de verbeelding van het gevoel thuis, hebben fotografen Mariska van den Dorpel, Eva Damstra en Merel Hegenbart archiefmateriaal en recent werk verzameld, samengebracht en op intuïtieve wijze geordend. Ondanks de stijlverschillen bleek in het proces dat sommige beelden zo’n universeel karakter hadden, dat het bijna voelde als een eigen herinnering. Deze beelden samen vormen nu een nieuw en fluïde verhaal dat zichzelf steeds opnieuw kan heruitvinden. Een samensmelting van gevoelens, verhalen, sensaties.

Op vrijdag 2 december en zaterdag 3 december presenteren drie jonge fotografen hun foto expo in Het Praktijklokaal en De Lerarenkamer. Op 3 december sluiten we samen af met een Q&A en live muziek.

Kijk hier voor meer info, toegang is gratis.

Wil jij ook een avond organiseren? Neem contact met ons op via flora@inmidwest.nl of via een berichtje op instagram.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.