Nieuws

Drie nieuwe stagiaires

MidWest Krijgt op dit moment hulp van drie kanjers: Morris, Marlon en Tachiro. Je kan ze overal in het gebouw tegen het lijf lopen, even voorstellen.
 
Door: Tachiro Maidin


 Morris 17 jaar woonachtig in Enkhuizen. Ik volg de studie Facilitaire medewerker dienst verlening met ICT niveau 2 op ROC zuidoost. Wat ik graag wil leren is beter leren plannen en nog meer mijn sociale skills opbouwen, eerst wilde ik iets met auto’s doen maar nadat ik mijn eerste laptop een beetje uit elkaar en in elkaar ging zetten wist ik het, ik wil ICT doen. Mijn stage in MidWest vind ik echt geweldig, ik had de stageplek als voordracht van school gekregen en heb het echt naar mijn zin.


 Marlon 18 jaar woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik volg de studie Facilitaire medewerker dienst verlening met ICT niveau 2 op ROC zuidoost. Wat ik graag wil leren is het omgaan met klanten want dat is de basis voor dienst verlening en dat kan ik later goed gebruiken. Ik loop stage bij MidWest omdat de andere locaties die ik kon kiezen waren meer schoonmaak in een hotel bijvoorbeeld, mijn stage in MidWest vind ik echt leuk, je ziet andere mensen en doet dagelijks veel verschillende dingen zo leer ik elke dag weer wat nieuws op een leuke manier. 

 Tachiro 19 jaar woonachtig in Amsterdam west. Ik volg de studie marketing en communicatie niveau 4 op ROC Amstelland. Wat ik graag wil leren is het marketing in praktijk qua content. Ik loop stage in MidWest omdat ik in de buurt woon maar niet echt wist wat MidWest was en me altijd al afvroeg wat er hier gebeurd en hoe het te werk gaat,mijn stage in MidWest vind ik echt leuk door de verschillende bezigheden elke dag.
Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.