Nieuws

Bijna Buurtcamping-en!

Het zijn drukke tijden op de 2e etage. De mensen van de Buurtcamping zijn al maanden keihard aan het werk. En niet voor niets. Dit jaar zijn er maar liefst 37 Buurtcampings in het ganse land. Een record. Tijdens die bijzondere – voor een weekend- campings in de Nederlandse parken werd er ook weer een prachtige programma gemaakt.

Paula, directeur van de Buurtcamping vertelt: “Radio Komkomkommer komt ook weer terug. En er wordt ge-BarrelQ-t . Buurtcamping ambassadeur Gerson Main, komt weer muziekmaken en  dit jaar hebben we ook een nieuwe ambassadeur : Ramon Brugman. Hij is tv-kok bij het tv-programma BinnensteBuiten (KRO-NCRV). Samen koken en eten verbindt. Als ambassadeur zal hij daarom kookworkshops geven op De Buurtcamping. Welke verschillende gerechten worden er door de diversiteit aan mensen gekookt met bijvoorbeeld een aubergine? Op De Buurtcamping kunnen we van elkaar leren en Ramon gaat ons daarbij helpen”.

In Amsterdam kunnen Amsterdammers in het weekend van 12 t/m 14 juli op vijf locaties kamperen. Het Noorderpark, Flevopark, Sloterpark, Rembrandtpark en Gaasperdam. Hier vindt je alle informatie.

Je kunt ons, met sjoelbak, volgend weekend vinden in het Rembrandtpark! We kijken er naar uit.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.