Buurtwinkel

Kopen kopen kopen, hup op naar de buurtwinkel!

 

MidWest bestaat dit jaar 10 jaar. We zijn al 10 jaar lang een plek in de buurt voor Amsterdammers die hun stad mooier liever en socialer willen maken. Wij helpen die lokale doeners met onze locatie, ons netwerk en nog veel meer. Zo stoppen we onze opbrengsten uit de verhuur van het gebouw weer terug in de buurt. En dat willen we blijven doen. En het liefst samen met alle Amsterdammers die ons een warm hart toedragen.

Om die fijne plek in de buurt te blijven hebben we je steun nodig. Dat kan door ons te helpen als vrijwilliger of door een zaaltje of een werkplek te huren. Maar het kan ook door ons te steunen met een aankoop/gift in onze buurtwinkel. Ons assortiment? Een MidWest boodschappentassie, of een kortingskaartje waar je de rest van het jaar mee kan flapperen. Ons geweldige MidWest kwartet. Of alvast een paar maaltijden uit onze buurtkantine. Je snapt m al, onze buurtwinkel is onze jaarlijkse terugkerende crowdfund campagne.

Oja, we versturen je aankopen niet. Je kan ze komen ophalen in MidWest. We zijn nu eenmaal een ontmoetingsplek. Als het echt niet lukt willen we het ook wel bij je langs brengen (in West) hoor. Net zo gezellig!

 

 

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.