Het maakt niet uit waar je vandaan komt, iedereen wil er sambal bij!
‘Sambal bij’ is een term die door velen misbruikt is en een racistische slur is geworden die elke Aziatische Nederlander vast minimaal één keer naar zich toegeslingerd heeft gekregen. Buig samen met ons ‘sambal bij’ om tot een bron van inspiratie en verbinding. Want wie houdt er vandaag de dag niet van sambal, chili-olie en andere chilicondimenten?
Doe mee met de sambal-workshops!
In Chinees-Indische restaurants krijg je vaak een klein bakje sambal mee. Of als je erom vraagt chili-olie, hét chili-condiment van de veelal Chinese eigenaren. Het zijn onmiskenbare smaakmakers. Op 23 maart kun je samen met Pao je eigen chili-olie maken.
Pao groeide op in het Chinees-Indische restaurant van haar ouders en weet daardoor als geen ander hoe je de beste chili-olie maakt. Tijdens de workshop leert Pao je haar basisrecept waarmee je met jouw favoriete ingrediënten een eigen draai aan de chili-olie geeft!
Informatie workshops
Datum: 23 maart 2024
Locatie: MidWest – Cabralstraat 1, Amsterdam
Prijs: €11,20
Tijd workshop 2: 14.30 tot 15.30 | TICKETS