Agenda

Muzikale kindervoorstelling, Beestenboel in de Bush

Nog niets gepland in de herfstvakantie? Kom met je kinderen naar de Beestenboel in MidWest, kinderen krijgen een glaasje limonade en voor de ouders maken we een heerlijke cappuccino of schenken we een biertje in.

Beestenboel in de Bush’ (4+)

Midden in de natuur, ver van alles wat naar mensen ruikt, wonen drie bevriende dieren: een zangvogel, een wasbeer en een schildpad. Tijdens het dagelijkse potje voetbal worden ze plots overvallen door een hevige regenbui. In hun zoektocht naar een dak boven het hoofd belanden zij in allerlei komische en ontroerende situaties.

Dividivi3 maakte samen met regisseur Annechien Koerselman en vormgeefster Anne Ammerlaan een komisch verhaal (4+) over 3 bevriende dieren. Bijzonder aan deze voorstelling is dat de drie muzikanten hun verhaal vertellen middels de muziek. Er zal tijdens de voorstelling muziek klinken van onder meer Haydn, Schnittke, Corea, Ginastera en Piazzolla.

Dividivi3 bestaat uit Rieneke Brink (fluit), Paloma de Beer (hobo) en Ilse Eijsink (klarinet). Zij vormen een eigenwijs blazerstrio dat graag van de gebaande paden afwijkt. Met volle teugen genieten zij van het ontwikkelen en uitvoeren van bijzondere muzikale projecten en concerten waarbij ze al hun creatieve en artistieke vaardigheden kunnen aanspreken.

Bekijk hier een voorproefje

Maandag 18 oktober
voorstelling om 14:00u en 16:00 (duur van de voorstelling 40 min)

Tickets: €5,- per persoon, klik hier om te reserveren

 

Corona richtlijnen:

Met de huidige maatregelen van de overheid is het weer mogelijk om voorstellingen te organiseren op volle capaciteit mits de bezoekers van 13 jaar en ouder in bezit zijn van een negatieve PCR test, een herstelbewijs (max. 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.