Agenda

MidWest Radio: fuis

fuis maakt eigenzinnige indie popnummers, met gevoel voor klank en ruimte voor elektronica. Ook wel ‘cinema pop’ genoemd. Geïnspireerd door acts als Bon Iver, Darkside, LUWTEN en Patrick Watson, verenigd fuis synthetische klanken met akoestische instrumentatie, ‘field recordings’ en ‘samples’. Elk nummer heeft zijn eigen sonische wereld waar je lang in zou kunnen dwalen als de zang je niet aan de hand zou leiden. Intimiteit heeft nog nooit zo gelaagd geklonken.

De nummers vertellen eerlijke verhalen vanuit een persoonlijke belevingswereld, over de relaties met anderen, rouw, onzekerheden en het zoeken naar een nieuwe start. Verhalen die als een arm om je heen slaan en zeggen “Kijk, ik begrijp er ook niks van, maar het komt wel goed.”Vrijdag 14 april 2023
20:00 doors
20:30 showtime
Tickets: €10,-

Lid van We Are Public? Je bent helemaal gratis welkom bij dit concert op vertoon van je pas.

 

Wil je ook een hapje komen eten voorafgaand aan het concert? Dat kan! Elke vrijdag kan je aanschuiven bij de buurtkantine. Altijd vega en nooit alleen. Je mag zelf bedenken wat je wilt betalen (richtprijs €10). Als je een stadspas hebt, betaal je €5. Inloop is vanaf 18u en we gaan om 18:30u aan tafel.

Reserveer je plekje door een mail te sturen naar reserveren@inmidwest.nl.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.