Agenda

Het Jonge Dromers Collectief: Las Vulvinas

LAS VULVINAS is een tweekoppig feministisch multidisciplinair monster en vindt het tijd om naar buiten te breken met hét erotische verhalen festival van het jaar. Dóór mensen met een vulva, vóór iedereen met interesse in de vulva. 

Wij, Lisa Mc Ilveen (24) en Sofie de Vroom (21), zijn derdejaars studenten Creative Writing aan ArtEZ University of the Arts met een enorme passie voor erotica en willen nu onze kwaliteiten en netwerk inzetten om een erotisch verhalen festival te organiseren! Wij gaan op natte, kunstzinnige, educatieve, speelse, onderzoekende, vulvarische, consensuele, liefdevolle, begerige, hete, paars-roze, feministische, verhalen vertellende en perspectiefbiedende wijze onderzoeken wat erotica voor jou kan zijn.

Want iedereen verdient erotica en erotica verdient iedereen.

Ons fantastische programma bestaat uit schrijf-workshops, performances (onder andere poëtische kleinkunstenaar ZOOPHIS, sexy cabaret door Marije Bruinsma, Theatergroep Pardon met hun voorstelling ‘De Seksdisco’ en een interview met sex toy consultant Jesse Koning.) Ook is er een expositie met erotische kunst van jonge makers, een kunstmarkt en een intiem voorleeshoekje.

Dit festival organiseren we in samenwerking met Viva La Vulva Festival, MidWest Amsterdam en Het Jonge Dromers Collectief, waar we een talenttraject volgen, en met steun van Stadsdeel West.

Meer info over het festival + trailer via @LasVulvinas


-info-

Zaterdag 2 december

13-19u

Tickets: €10,-

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.