Agenda

Buiten Bios Skatekitchen

Skate kitchen is het speelfilmdebuut van regisseur Crystal Moselle (The Wolfpack; een ‘intens aangenaam en sympathieke’ (The Guardian) coming-of-age film over vrouwelijke skateboarders, die zich door zomer New York bewegen op wielen. Een verhaal over vriendschap en zelfontdekking.

Hier vind je de trailer

De 18-jarige Camille (Rachelle Vinberg) doet niets liever dan hele dagen skateboarden, maar moet na een heftige valpartij haar moeder beloven het niet meer te doen. De liefde voor het skaten is echter te groot, dus sluipt ze elke dag het huis uit met haar skateboard. Via Instagram ontdekt Camille ‘The Skate Kitchen’, meiden die stuk voor stuk leven om te skaten. Ze zoekt ze op in hartje New York en voelt zich meteen welkom bij de groep. Door hun wilde levensstijl gaat er een nieuwe wereld voor haar open, maar Camille’s vriendschap met Devon (gespeeld door Jaden Smith) voelt als verraad tegen de vriendinnengroep die zich staande probeert te houden in de mannelijke skatewereld.

 

Oxville programmeert elke vrijdag avond in juli een film in de buitenlucht. Lekker naar de film in onze tuin, fleece dekentje mee en koptelefoon op (die leen je van ons).

 

Vrijdag 31 juli, Skate Kitchen

Tickets: €8,- (Sjoelclub en gasten van Sjalotte €5,- tot 23 jaar gratis toegang)

Start film: 22:00

– reserveer je plek –

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.