Agenda

Als je een landschap was

– GECANCELD –
Als je een landschap was is een literair muzikale voorstelling rondom de poëzie van M. Vasalis. De gedichten worden muzikaal vertolkt door zangeres Vita Pagie, pianist Kristjan Martinsson en celliste Chieko Donker Duvis. De voorstelling combineert muziek met de voordracht van brieven, proza en ongepubliceerde gedichten.
M. Vasalis (1913-1998) was naast dichteres ook kinderpsychiater, had een groot gezin en een rijk sociaal leven. Nog steeds bestaat er bij een groot publiek veel interesse voor Vasalis’ werk. Deze voorstelling probeert ook aandacht voor haar andere [proza, brieven] werk te scheppen. Met deze voorstelling wordt de literatuur, poëzie en muziekliefhebber bereikt maar ook mensen die weinig met poëzie hebben. Vasalis schrijft over universele thema’s zoals de liefde, dood, vriendschap en natuur op een voor haar kenmerkende kwetsbare en tegelijk krachtige manier.
Als je een landschap was is een prikkelende voorstelling waarin geoefende musici elementen uit de jazz, klassieke muziek en vrije improvisatie combineren en de gedichten van Vasalis op een geheel nieuwe manier laten horen.

 

Vrijdag 20 november
19:00 deuren open
20:15 showtime
Tickets: € 15 / 10
Ticketlink
(alleen online, geen kaartverkoop aan de deur)

Muziek. Dat gaat ons door deze tijden heen slepen. En daarom vanaf 23 oktober wekelijks live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singersongwriter, van Electronic tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.

Corona richtlijnen:
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 25 gasten. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.