Nieuws

Aanschuiven bij de Buurtkantine

Elke vrijdag kookt een buurtchef. Dan schuif je aan bij onze buurtkantine. Je eet gezellig samen aan een lange tafel met je klasgenoot, buurvrouw, collega of nog leuker; iemand die je nog niet kent.

We eten wat de pot schaft. Soms bakt Marjoleine haar favoriete quiche. Of Nessie een lekkere nasi. De pastaatjes van Merel zijn ook om je vingers bij af te likken. Altijd vega en nooit alleen. Je mag zelf bedenken wat je wilt betalen (richtprijs €12,50). Als je een stadspas hebt, betaal je €5. Inloop is vanaf 18u en we gaan om 18:30u aan tafel.

Wil je komen eten? Meld je hier aan (graag vóór donderdag 12u)!

Benieuwd wie er gaan koken in april?

  • Vrijdag 5 april – Iris maakt Indiaase paddenstoelenkadai met masalawentelteeftjes met toe plaattaart met ijs.VOLGEBOEKT!!!
  • Vrijdag 12 april – Deze week kookt Sasja een Italiaanse ovenschotel met toe panna cotta. VOLGEBOEKT!!
  • Vrijdag 19 april – Simone en Graziella’s special: Farfalle pasta met champignons en spinazie. De tiramisu maakt ’t helemaal af.
  • Vrijdag 26 april- Deze vrijdag kookt onze buurman Maourane Kefta B’Maticha: Vegan gehaktballetjes in een stoofpot op basis van gekruide kerstomaatjes met gegrilde en gerookte paprika en citroenachtige artisjokken. En toe roombastilla’s.

Vind jij het ook leuk om een keer de chef uit te hangen? We zoeken altijd mensen die kunnen koken, en dan ook een aanhang meeneemt. Dat kan je familie zijn, je straat (!) of je collega’s. Wil je een keer koken?

Stuur Luud een berichtje.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.