Jeanet Zonneveld

Mijn naam is Jeanet Zonneveld, projectleider, expert/adviseur Integrale Aanpak. Met mijn bedrijf Vizionaire, zet ik mijn expertise in voor bestuurders en directies van ministeries, regio’s, gemeenten, kennisinstituten, (zorg)organisaties, (wijk)teams en beleidsmakers. Ik ben een ‘Vizionaire’ projectleider Pur Sang.

Dit jaar ben ik Landelijk Projectleider Integrale Aanpak Basis Arbeidsmarkt Zorg; in/met 6 gemeenten, ministeries en Divosa oefenen we met en leren we van elkaar over de basis van de arbeidsmarkt en de inzet van mensen in de (ouderen)zorg, waar (personeels)tekorten zijn; waardoor vooral veel kwetsbare oudere mensen niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben; vandaar dat we werken met inzet van aandachtbanen aan de basis van de arbeidsmarkt.

Omdat de ontwikkelingen in de ouderenzorg landelijk veel aandacht krijgen (en verdienen), heb ik mijn expertise uitgebreid en help ik een (ouderen)zorgorganisatie met de innovatie van hun product Huishoudelijke Hulp Plus.

Daarnaast ben ik projectleider integrale aanpak Maatschappelijke Opvang en Beschermd Wonen voor 4 gemeenten in de regio Delft. Tenslotte houd ik me al enige jaren bezig met het thema Armoede (en schulden) en ben ik bezig met jonge kwetsbare statushouders; tot begin 2017 als regionaal projectleider en daarna als landelijk expert en initiator voor landelijke kennisinstituten.

Afhankelijk van wat nodig is, kan ik inspireren, confronteren, sturen en verbinden. Zo help ik mee om de manier van werken binnen het Sociale Domein werkelijk integraal en outreachend te maken. Mijn integrale aanpak is ook altijd gekoppeld aan de praktijk van het maatschappelijke middenveld en uitvoerders in de frontlijn, evenals het echte leven van (kwetsbare en krachtige) mensen in wijken en achter voordeuren.

Terug naar overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.