Carmen Caspersz

Ik ben Carmen Caspersz en woon al bijna 25 jaar in de Baarsjes, om de hoek van MidWest! Wat ik zo leuk vind aan Midwest is dat iedereen er welkom is en dat het borrelt en bruist van de creatieve bedrijfjes. Toen ik ongeveer een jaar geleden ging starten met mijn eigen bedrijfje; Carmen Mindful Kindercoach, koos ik dan ook voor een vaste plek in MidWest.

Mijn grote passie is werken met kinderen, jongeren en hun ouders. In mijn eigen praktijk kan ik hen vanuit mijn hart begeleiden. Dat houdt in dat ik met aandacht naar jou luister en aansluit bij jouw behoeftes.

Na 15 jaar met veel liefde, gewerkt te hebben als Montessorileerkracht, begon het bij mij te kriebelen. Door een ander pad op te gaan, kwamen er nieuwe kansen en kon ik me verder gaan ontplooien. Hierdoor heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan in het coachen van ouders, kinderen en jongeren.

Sinds ik de mindfulness-opleiding; Methode Eline Snel, aan de Academie voor Mindful Teaching heb gevolgd, voel ik dat ik nog makkelijker kan aansluiten bij dat waar kinderen, jongeren en ouders tegenaan lopen. Bijvoorbeeld; omgaan met emoties, verbeteren van de concentratie, vergroten van zelfvertrouwen en prikkelverwerking.

Het aanbod bij Carmen Mindful Kindercoach is divers. Ik geef zowel individuele coaching/mindfulness training als groepstrainingen mindfulness. Dit doe ik voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 18 jaar. Ouders kunnen ook begeleid worden en vanaf september wordt mijn aanbod zelfs uitgebreid met mindfulness in opvoeding en onderwijs. Dan zal ik ook mindfulness-trainingen gaan aanbieden aan ouders in MidWest. Professionals kunnen een training of workshop op maat krijgen.

Neem gerust een kijkje op mijn website of neem contact met me op voor een afspraak. Jullie zijn van harte welkom!

Terug naar overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.