Nieuws

Gastvrij type gezocht

Wij zijn op korte termijn op zoek naar:

Gastvrouwen & Gastheren (inval)

De functie: Je bent gastheer/gastvrouw, je bemant het café van MidWest tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9 tot 17) of tijdens events, bijeenkomsten en activiteiten op avonden en in weekenden. Je bent het aanspreekpunt voor de gasten (huurders en gebruikers) en je zorgt samen met je collega’s voor een optimale uitstraling van ons buurtgebouw, zowel binnen als buiten. Je helpt bij het ombouwen van zalen voor events en bijeenkomsten. Je bent hands-on en pro-actief. Je hebt een brede interesse in mensen en in de maatschappij. En je kan de lekkerste koffie maken.

·       bemanning van de bar & café MidWest;

·       voorbereiden van evenementen (o.a. maken van draaiboek en planning, klaarzetten van meubilair, audio visuele faciliteiten en opbouw buffetten);

. dagelijkse facilitaire werkzaamheden zoals post aannemen, gebouw netjes houden;

. aanspreekpunt voor gasten, bezoekers, huurders en gebruikers;

Je profiel

Wij zoeken een vrolijke persoonlijkheid met ervaring in de horeca, bij voorkeur in de culturele sector. Je bent een duizendpoot en je vindt het prettig om onder onverwachte omstandigheden te functioneren. Soms is het druk, soms rustig, maar jij kunt goed improviseren. Bij voorkeur zoeken we iemand uit de buurt, met een brede maatschappelijk interesse met een gastvrije en servicegerichte instelling!

We vragen

·       horeca-ervaring

·      initiatief en niet te beroerd om zelf ook flink de handen uit de mouwen te steken

·      een gastvrije en servicegerichte instelling

Het salaris

MidWest is een startende sociale onderneming. We bieden dus geen wondersalaris. Wel bieden we je een inspirerende werkplek, vol met leuke en creatieve ondernemers en de mogelijkheid er iets nog mooiers van te maken dan het nu al is.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar bram@inmidwest.nl 

 

MidWest in het kort:

MidWest is werkplek en speelplaats voor lokale doeners, waar gewerkt, geleerd, ontmoet, gepraat, verrast wordt. Het gonst er van de initiatieven. Soms ondernemend, soms creatief, soms cultureel, soms alles tegelijk. Allemaal dragen ze bij aan het vergroten van de economische, culturele en maatschappelijke waarde van het voormalige schoolgebouw aan de Cabralstraat en dit deel van Amsterdam West. MidWest is een plek die inspireert, waar mensen zich thuis voelen, die positieve energie losmaakt en waar creativiteit en ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.