Welkom bij de Sjoelclub!

De Sjoelclub is het ledennetwerk en vriendenclub van MidWest. Als social enterprise maken we lokaal impact door een betaalbare werkplaats te zijn voor lokale ondernemers en initiatieven. In het hart van Amsterdam West werken we zo aan creatief, cultureel en sociaal ondernemerschap.

  • Voor een tientje per maand ben je lid van MidWest. Als lid van de Sjoelclub steun je onze programmering en sociale doelstellingen. Daarnaast krijg je korting op drankjes, sta je altijd op onze gastenlijst (met korting op entree) en ontvang je regelmatig onze Sjoelclub nieuwsbrief. Het lidmaatschap is voor een jaar en loopt van jan t/m dec. We willen graag e.e.a. van je weten:
    Ik weet dat het lidmaatschap €120 per jaar kost en ga ermee akkoord dat MidWest mij jaarlijks een factuur stuurt. Ook ben ik er van op de hoogte dat MidWest mij geen werkplek kan garanderen, door drukte of evenementen kan het zijn dat er geen flexplekken beschikbaar zijn.
  • De kleine letters: Het Lidmaatschap loopt het resterende kalenderjaar. Afhankelijk van het kwartaal waarin je instapt betaal je naar ratio. Bijvoorbeeld: je geeft je op in april dan betaal je niet meer voor het eerste kwartaal en betaal je dus €90 voor de rest van het jaar, wordt je lid in het 3e kwartaal betaal je nog €60, in het 4e kwartaal €30. We willen graag onze vrienden behouden dus het Lidmaatschap wordt jaarlijks verlengt met een jaar tenzij je het opzegt voor 1 december. Dat kan je doen door een mailtje te sturen naar werkplek@inmidwest.nl.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.